Vad hände?

Det bästa sättet att ta reda på det är att läsa inlägget på ehandel.se där du även hittar en lista över andras reflektioner.
Det handlar naturligtvis om okonferensen #emeet som arrangeras av mig, Magnus, Rikard och Peter i förra veckan.
Ca 220 personer valde att spendera en dag tillsammans för att lära varandra mer om ehandel. Magiskt!

Gridden på emeet
Gridden på emeet

Så här ser det ut efter att ehandlare och leverantörer har bidragit med de ämnen just de vill pratat om, t.ex. nyhetsbrev:

Ämne på #emeet - nyhetsbrev
Ämne på #emeet - nyhetsbrev

Julius Gunnilstam, redaktör på www.ehandel.se, och Daniel Erkstam, www.erkstam.se, var flitiga med kamerorna under dagen och deras flickr-flöden hittar ni här:
Daniels fotosamling från #emeet
Julius fotosamling från #emeet

Jag tänker inte göra någon längre utläggning kring vad emeet är och vad som avhandlades under dagen – framförallt för att jag måste lägga all tid som går att uppbringa åt att lyfta min egen webb efter mycket jobb med annat senaste tiden. Några smärre ändringar skall göras av designen, m h a Jimi på Mortfiles och besöksstatistiken måste upp, m h a personer med god SEO-kunskap. (Jag skall banne mig bli en riktig SEO-nörd. Synd bara att jag tycker det är så förbaskat tråkigt. Nåja. Sura äpplen är väl till för att bitas i.)

Så – till sist, de tankar jag bär med mig från den här dagen är dels sessionen om nyhetsbrev som var riktigt konstruktiv och bra och alla tips och idéer från sessionen om julhandeln (kolla in vad Peter skrivit om den sessionen.)

Tack alla härliga som förgyllde dagen! Skulle älska att ha en hel bunt av er som arbetskollegor för att bota min ensamma vardag. Tur att Twitter finns 😉

One thought on “Vad hände?

Comments are closed.