Soloföretagaren får sällskap

Idag har Wilma&friends praktikant börjat!

Jag hoppas att vi kommer att få en spännande resa tillsammans där vi förhoppningsvis skapar en win-winsituation. Jag får sällskap och möjlighet att få hjälp med en del av mina arbetsuppgifter samtidigt som jag hjälper en ung tjej med arbetslivserfarenhet och fler meriter på sin CV. Målet är också att detta tillskott av arbetskraft bidrar till att företaget kan växa som jag vill och att det då kan leda till någon form av anställning i framtiden.

Idag har vi gått igenom kärnverksamheten i en ehandeln – packa och skicka paketen! Säg hej till Malin som står vid vårt packbord och fixar med paket:

Ehandelns kärnverksamhet - pack och plock!
Ehandelns kärnverksamhet - pack och plock!

Malin har nu lämnat mig för dagen och jag jobbar på den pressrelease som skall skickas ut imorgon. Nästa inlägg får nog handla om detta svåra – pressreleaser. Några do’s and don’ts från mig helt enkelt.