Säng och soffa istället för inspiration och #SSMX

20130224-145118.jpg

I går skulle jag minglat, inspirerats och umgåtts på SSMX på Hilton Slussen i Stockholm (SSMX=Stockholm Social Media Exchange) istället fick jag umgås med säng och feber.

Hade det varit för några år sedan hade jag förmodligen proppat i mig lite Alvedon, låtit bli att lyssna på kroppen och åkt ned ändå. Tack och lov har jag blivit klokare och ägnar istället helgen åt att kroppen får vila. Tack och lov också till livesändningarnas era, och engagerade personer som ser till att Bambusa ut de sessioner som hölls. Tack vare det kan jag trots att jag inte var närvarande titta på presentationerna från sängen. Eller ja, igår orkade jag inte så jag kommer att titta på dem i efterhand från fåtöljen istället.

Bland annat Anton med kompanjorners presentation av deras startup-satsning “Osom” (tänk awesome..) som ska kombinera det bästa av Instagram och Blocket i en köp/säljtjänst.

Även Therese Reuterswärds presentation av Scandics Facebook-kampanj “Helahelgenmys” ser jag fram emot att kolla in.

Andra ämnen under dagen var Klout, Twittercensus, APIets ABC om öppna data. Diskussion om incheckningar och hur SAS-krisen hanterades i sociala medier. För att nämna några…

One thought on “Säng och soffa istället för inspiration och #SSMX

 1. Man breast

  So, I am trying to help you by first making you aware that your fleshy chest has evolved into man boobs and I give
  you some helpful advise on how to help yourself look better.
  Even the best absorbing tampon is going to allow for re-absorption by the
  surrounding tissues. Of course, there are some, like Joan Rivers, who unfortunately don’t seem to know when to stop, and they go
  from gorgeous to god-awful.

  My website: Man breast

Comments are closed.