Passion ger uppdrag…

Igår hade jag ett väldigt trevligt lunchmöte som mynnade ut i flera nya uppdrag.
Idag har haft besök av en journalist som skall skriva om det projekt som jag leder sedan några veckor tillbaka. (När artikeln kommer ut lägger jag naturligtvis upp länk till den.)
Projektet jag ska, och har börjat jobba med, handlar kortfattat om att bygga upp ett platsvarumärke för Älvkarleby. Projektet skall syfta till att skapa fler reseanledningar och hjälpa de företag som ingår i platsvarumärket (Romantic Sweden) att nå ut med sina erbjudanden och events. Framförallt genom digital kommunikation och marknadsföring. Nu jobbar jag med att bygga upp en digital strategi, skapa bokningssajter, riktade “paket-sajter”, förutom att samla in önskemål och idéer på events som stärker varumärket och ger våra efterfrågade reseanledningar.
Detta gör jag ungefär två dagar i veckan. Resten av tiden lägger jag på andra kunduppdrag och efter gårdagens möte insåg jag att jag är lyckligt lottad. Jag har hittills inte behövt “jaga” uppdrag. Jag är näst intill fulltecknad fram till hösten. Helt magiskt, fantastiskt kul och jag är genuint tacksam för att det är just så.
Och, såklart ett kvitto på att det lönar sig att vara passionerat engagerad i digital kommunikation! 😉