Nystart – nu då?

Wilma&friends – mitt “skötebarn” är sålt. Emeet, som jag och tre ehandelskollegor drivit upp till ett mycket lyckat event är – sålt.
Kvar har jag min konsultverksamhet under namnet Passionate Wilma (där jag hjälper andra med deras ehandel, men även satsningar i sociala medier).

Just nu håller jag på att “vänja mig vid” att jag inte står vid rodret på Wilma&friends med allt vad det innebär. Dock, jag är så himla glad att någon tror på det jag byggt upp och brunnit för och vill driva det vidare. På Ehandel.se kan man läsa om Jimmy som nu är ny ägare.

Om du är nyfiken på Emeet och våra tankar kring fortsättningen, läs artikeln/intervjun med oss grundare.
Även Internet World skriver om Emeet och vad som kommer att hända med konceptet framöver.

Just nu ägnar jag mycket tid till att reflektera och verkligen känna in vad som skulle göra den här hösten till en kick-ass-höst. För det har den alla förutsättningar att bli, jag har frigjort tid och energi till förmån för något som kommer att ge ännu mer energi. Jag skall bara inte rusa iväg som jag brukar göra och besluta mig för första bästa vägskäl utan verkligen låta mina beslut vara en kombination av hjärta och hjärna – då tror jag nämligen att det blir som allra bäst.

I klartext handlar vägskälen om följande:
Ska jag fortsätta konsulta i mitt bolag? Ger det mig tillräcklig tillfredsställelse (kollegor är det jag saknar här)! En lösning på problemet är att inleda roliga samarbeten – jag har några sköna personer som jag spånar tillsammans med. Men räcker det just nu för mig? Om inte är den andra vägen att istället jobba hos någon, och få kollegor att jobba närmare tillsammans med, dela utmaningar och glädje med.
Svaret på det har bara jag, och det kommer jag att komma fram till inom den närmaste tiden. Men, tror du att du har input, förslag på samarbeten eller roliga jobb som skulle behöva en Wilma är jag inte sen att lyssna.
Kommentera här eller hör av dig till mig på twitter (@passionatewilma) eller via min mail wilma (at) passionatewilma.se.

Och som vanligt, det här är en bra ledstjärna, glöm inte det!

Work is not a job

2 thoughts on “Nystart – nu då?

  1. Sara Öhman

    Du fick mig just att känna; Fasen, det här sinnotillståndet vill jag också nå! Att ha lyckats bygga upp något, och lämna det vidare. Veta att man kan, för att ge sig in i nya faser.

    Grattis!

Comments are closed.