Länkkärlek. Eller sharing is caring.

Tycker att länkkärlek är ett så bra ord. Alla behöver vi inlänkningar till våra sidor som en del i arbetet att få Google att älska och ranka våra bloggar, webbshopar, företagssidor osv. Och som bekant, what comes around goes around. Vi måste ge för att få. Ja, ni fattar.

Johan skapade ett länkmingel på sin blogg. Och nu bjuder jag in er att göra detsamma. Skriv en kommentar och länka in er sida/blogg eller vad det må vara. (Oseriöst material göre sig icke besvär.)

Passar också på att ge lite länkkärlek till duktiga, roliga eller älskvärda personer eller företeelser som jag vill lyfta fram lite extra idag, första dagen i högsommarmånaden. Ha en ljuvlig sommar alla!

Sommarplanering
Så här kommer jag att planera hösten under lediga sommardagar

Emeet – en okonferens eller “unconference” om ehandel som jag tillsammans med Nolingo, Gamsun och Tonerkungen trummar ihop.
(Idag släpps GRATIS-biljetterna till eventet som genomförs 27/9.)

Latitud – Maria Richardsson som driver Signerat bloggar om bl.a. ehandel och entreprenörsskap.

Trulytherese – Therese Reuterswärd bloggar om internetmarknadsföring, kommunikation och sociala medier.

Helalf – Helene Alfvegren bloggar bl.a. om sin förkärlek för klänningar och Instagram. Och guidar kring bl.a. Facebook och Twitter.

Geek Girl – Geek Girl Meetup är en så kallad “unconference” (för geek girls) kring webb, teknologi och innovation.Hittills har jag varit en hang-around men nästa gång vill jag definitivt knipa en biljett.

Den här gången gick länkkärleken till ett gäng kvinnor. Nästa gång kommer jag ösa kärlek över ett gäng män. Länkmingla på nu och skriv en kommentar med länk till den sida du vill lyfta fram!

9 thoughts on “Länkkärlek. Eller sharing is caring.

 1. Per Arnesjö

  Sanslöst generöst och mitt i prick:) Kämpar som bäst med “länkkärleksinviterna”. Har fått mig att jobba med och tydliggöra affärsidén “att hjälpa kunder att sprida glädje och omtänksamhet”. Jag tror att allas kärlekskranka e-handlare kommer att få stor nytta av det nya tänket och att kunna mötas och mingla på det här viset. Stort tack Wilma!

 2. Katrin Kodmyran

  Jag vill naturligtvis lyfta fram min blogg som jag hoppas ska ge alla e-handlare lite inspiration och tankar. Därför heter den också e-handelstankar.

 3. Kalas

  Jag passar på att få lite länkkärlek till vår butik Barnkalaset.se.
  Härligt initiativ Wilma!

 4. Monia

  Vilken kul och generös idé! Smakar på ordet…. LänkKärlek. Låter riktigt skönt! 🙂
  Jag hoppar på kärlekståget och länkar till min lilla butik http://www.TampongShopen.se

  Ja, den innehåller precis vad det låter som. Tamponger och mensskydd i alla varianter. Välkommen in!

  Och ha en fantastisk sommardag!
  Monia 🙂

Comments are closed.