Jonglering…

Just nu har jag verkligen svårt att få tiden och hjärnan att räcka till. Och ingen har jag att skylla än mig själv. Att jag dessutom väljer att skriva en bloggpost istället för att ta nästa sak på listan…

Ja, gör nog det för mig egen skull, sätta mig lite i helikoptern och se vad som pågår just nu och om det finns någon verklig anledning till panik. Mitt i förberedelserna för julhandeln och faktiskt mitt i densamma (det märks att den börjat..) jobbar jag på att flytta över webbshopen till en ny plattform – framförallt för att jag inte är nöjd med den jag har idag. Det kommer att vara värt det. Administrationen kommer att bli än enklare, jag får tillgång till ytterligare ett gäng smarta funktioner (och förhoppningsvis konverteringshöjare) som är inbyggda i den nya plattformen. Just nu känns det sjukt otajmat, men det går inte alltid att välja. Skönt är ivarjefall att jag har kompetenta personer som hjälper mig med det jag inte kan fixa.

Heminredning och presenter - God design med gott samvete! - Wilma&friends - Inredning, Möbler, Belysning, Inredningsdetaljer, Kuddar, Textil, Smycken
Uploaded with Skitch!
Bild: Det allra mesta ser ut som tidigare, lite snyggare varukorg, lite tydligare symboler osv på första sidan…

Förutom detta är det ett gäng nya produkter som skall hitta in i webbshopen – produktbilder, produkttexter och marknadsföring av dem skall fixas.

I mitt konsultben av Wilma&friends genomförde jag förra veckan en ny föreläsning, den här gången för ett antal småföretagare som går Almis mentorprogram. Även denna gången handlade det om “Ljugarbänken på anabola” – sociala medier. Jag bollar dessutom fyra kunder som är värda lite uppmärksamhet och nedlagd tid. Jag är så innerligt glad att dessa kunder kommit till mig, tror på mig och vill att just jag skall hjälpa dem. De förtjänar inte att läggas åt sidan eller skötas med vänster hand.

Please, ge mig fler timmar och mer ork per dygn. För prioritera – det klarar jag bevisligen inte av…