Gott och blandat

Jag har sedan igår klurat på om jag ska fokusera mina kommande (98) inlägg kring något specifikt tema. Jag kom fram till – Nej.
Jag vill inte begränsa mig, jag vill kunna skriva om alla de saker jag är passionerad kring. Det kommer således att bli en salig blandning mellan personlig utveckling, digital kommunikation, ehandel, miljöfrågor, platsmarkandsföring, entreprenörskap, citat-mania och kärlek. Vad sägs om det fokuset?

Det är så jag! Jag har svårt att fokusera på en grej, behöver omväxlingen och variationen för att må bra och kicka igång. Inget blir bra av att jag går emot det. Det är så jag är, även om jag ibland önskar att jag hade förmågan att just gräva ner mig mycket djupt i ett enda område, bli superexperten av superexperter. Men, återigen – då vore det inte jag!

När jag tittade på vad jag en gång skrivit i min Twitterprofil blev det tydligt. Jag skall inte ha en röd tråd i mina inlägg. Jag ska låta det som upptar mina tankar just nu att få plats.

Passionate Wilma - Twitter-avatar

 

Så, välkommen att hänga med i mina vindlande tankar och ämnen i de kommande 98 inläggen. Jag ser fram emot att se vart det här tar mig!