En händelserik vecka – full av passion….

Alltså. Vilken vecka.

Jag (och min praktikant) jobbar för högtryck med att få klar den nya Wilma&friends-webben som har premiär (pepparpeppar) den 25:e maj. Än finns det en hel del att justera och ett testformulär har gått ut till den testpanel som utsågs tidigare via inlägg på vår Facebook-sida, via Twitter och genom ett blogginlägg. På ca 15 minuter hade vi en full testpanel och de gör nu ett mycket uppskattat jobb med att, med “ofärgade” ögon, surfa runt, testa och tycka till.

Vi har redan fått värdefulla kommentarer där man upptäckt fel och fina svar som gör oss extra glada:
“Jättemycket! Jag gillar den skissade känslan, den stämmer väl överens med er affärsidé och jag tycker att det är lätt att läsa av vad ni är, vad ni står för och vad ni vill uppnå. 
Jag gillar också att jag kan lägga produkter i varukorgen direkt utan att behöva klicka mig in på produkten.”

Sneakpeak på nya designen hos Wilma&friends
Sneakpeak på nya designen hos Wilma&friends

Jag  har också lyckats klämma in planering för nästa tillfälle av #emeet (kolla in vad det är här) tillsammans med @nolingo, @gamsun och @tonerkungen. Mitt upp i allt detta har jag fått idén till en ny webb, har en dialog kring ett konsultuppdrag och skall lämna utkast till två föreläsningar. Jag har också beslutat mig för att sluta driva butiken på Laxön och bara satsa på det jag är bra på (och få mer tid över till familjen på helger och under framtida somrar!) Jag kommer att sörja att arbeta i den vackra miljön här ute, men längta efter att koncentrera arbetet och förhoppningsvis sätta mig i spännande kluster och samarbeten med andra företagare (öppen för förslag) 😉

Och – min första krönika, om e-handel, kom dessutom ut denna vecka – i senaste numret av Internetworld. Om ni har läst den tar jag gärna emot synpunkter.

Snart stänger jag butiken för idag och planerar att sätta mig med en av mina böcker ur måste-läsa-bokhögen. Mer om den högen en annan gång!