En galen mix

Ja, eftersom jag proklamerat att bloggen skall innehålla en mix av ehandel, inredning osv. är det väl dags att visa prov på detta, så lite kort den här gången, om Inredning – som en micropaus från fixet med allt inför lanseringen av nya webben.

Jag följer med intresse vad Möbler.se utvecklas till och har även tänkt befinna mig där så snart tiden tillåter (=läs efter lanseringen). Just nu lyfter de fram en av mina favoritmöbler sedan den lanserades – Button. Jag kan inte riktigt förklara vad det handlar om, den bara talar till mig. Nu har den hyllade designtrion Form Us With Love tagit fram blommiga Buttons i samarbete med bl.a. Svenskt Tenn. Min favorit av dessa är Mairos variant.

Behöver jag säga att de såklart är miljömässigt tillverkade – med spill från textilindustrin.

Mitab - Button
Mitab - Button

En galen mix. Gillar?