Digitala strategier, destinationsutveckling och video

Hjälp, nu är det verkligen svårt att hinna med bloggutmaningen. Och som jag skrev tidigare, det är inte hela världen. Jag tänker verkligen inte pressa ur mig blogginlägg till vilket pris som helst. Dock vill jag, som jag tjatar om, bli bättre på att skriva och hålla ångan uppe.

Och för det ändamålet är bloggutmaningen en alldeles utmärkt blåslampa i baken.
Just nu är det dock mycket blåslampa på många håll, blåslampor som jag vill och måste prioritera.
Mitt huvud är fullt av digitala strategier, destinationsutveckling – och även lite video.

Det har ju konstaterats av många det senaste året att video kommer vara informationskällan nummer ett i framtiden. Det har bland andra Fritidsresor förstått och börjar med filmade pressreleaser.

Fritidsresor börjar med filmade pressreleaser