“Det ska vara roligt…

Baringo Reklam och kommunikation…att kommunicera i digitala kanaler. Låt oss ha roligt tillsammans!” är ju en av mina paroller. Roligt och tillsammans är verkligen nyckelord för mig i mitt företagande. Mitt företaget heter ju inte Passionate Business för inte. Därför är det som handen i handsken att jag nu också är en del av Baringo Reklam och kommunikation.
En lite annorlunda kommunikationsbyrå där vi alla är egna företagare och får fortsätta vara fria – men istället för att sitta ensam på sin kammare få del av “roligt och tillsammans”. Och självklart många olika kompetenser som mina/våra kunder har nytta av.
Att vi dessutom sitter i ett av Gävles finaste hus gör det väldigt lätt att gå till jobbet varje dag.
Så – mitt erbjudande till befintliga och nya kunder är kraftigt utökat tack vare mina kollegor på Baringo. Vad vi gör tillsammans?
Allt från sociala medier, VR, film, appar, webbplatser, tidningar, kommunikationsstrategier och varumärkesplattformar till annonser, utställningar, events, logotyper. Dvs allt som ett företag eller en organisation behöver för att kommunicera med kunder eller intressenter.

Dörren står alltid öppen, oftast finns det nybakade kakor och välbryggt kaffe eller te.
Välkommen!