Att anta en utmaning – #Blogg100

Läste häromdagen om bloggutmaningen #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen i 100 dagar. Det var mest en grej som fladdrade förbi i flödet, noterade informationen men agerade inte på den. Igår insåg jag att det är precis det här jag behöver, och något jag vill göra!

Jag vill peppa mig att öka mitt skrivande igen, ett skrivande som jag saknat. Ett skrivande som dessutom fått komma upp på min planering/önskelista för 2013.  Jag hade ju skrivit att jag vill blogga mer, skriva krönikor och till och med åka på skrivarläger.

Mål för 2013

Så, jag antar helt enkelt utmaningen att blogga varje dag under 100 dagar (de flesta började sina hundra dagar i onsdags, jag håller helt enkelt på några dagar till efter att de andra gått i mål).
Imorgon ska jag fundera om ämnena kommer att bli väldigt blandade eller om jag ska hålla mig till något tema. Klart är att det kommer bli både högt och lågt oavsett vad jag väljer att skriva om – och rimligtvis en blandning av långa och korta inlägg. Jag har inte bestämt om jag skall ta upp bloggandet på passionatedesign.se också eller om jag kommer att hålla mig endast här med mina 100 blogginlägg. Det får helt enkelt tiden och processen utvisa.
Häng med!

 

2 thoughts on “Att anta en utmaning – #Blogg100

Comments are closed.